Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši strani se strinjate s pravili uporabe piškotkov.V redu

 
     

 

DELOVANJE TOPLOTNE ČRPALKE 
TČ ZA SANITARNO VODO  
DAIKIN TOPLOTNA ČRPALKA
TOPLOTNE ČRPALKE MITSUBISHI
TOPLOTNE ČRPALKE COOLWEX
CENIK ZA TČ

 

Mitsubishi

 

toplotna črpalka Mitsubishi


toplotne črpalke

 TOPLOTNE ČRPALKE MITSUBISHI

Toplotna črpalka zrak voda Mitsubishi Electric Ecodan nove generacije je učinkovit in okolju prijazen ogrevalni sistem. Sistem toplotne črpalke je razvit na Japonskem pri Mitsubishi Electric, kjer je kvaliteta na 1. mestu. Izbiramo lahko med dvema majhnima in kompaktnima notranjima enotama tč, od katerih ima notranja enota EHST R.S.T.V. že vgrajen 200 litrski rezervoar za sanitarno vodo, pa vendar meri v višino le 1,60 m (1600x595x680). Če imate že vgrajen rezervoar za sanitarno vodo pa je na voljo enota EHST brez rezervoarja, seveda pa zagotavlja vse ostale prednosti tč Ecodan sistema. Med zunanjimi enotami lahko izbirate med modeli Power Inverter in Zubadan različnih moči. Serijsko je tč Ecodan opremljena z upravljalnikom na nadzorni plošči, kot opcija pa je na voljo tudi brezžični upravljalnik s katerim lahko upravljate s toplotno črpalko kjerkoli v objektu. Zunanja enota toplotne črpalke Mitsubishi Electric Zubadan omogoča hitrejše in bolj učinkovito ogrevanje in je na voljo pri določenih modelih. Ta prednost pride najbolj do izraza pri nizkih zunanjih temperaturah. Tako ima npr. toplotna črpalka Mitsubishi Zubadan moči 8 kw COP - grelno število 4,40 pri A7/W35 (temperatura zunanjega zraka +7 C, temperatura vode 35 C).Pomemben podatek je tudi, da Zubadan enote delujejo do zunanje temperature -25 stopinj Celzija, medtem ko Ecodan do -20 stopinj Celzija.

Dodatne prednosti nove generacije toplotne črpalke Mitsubishi so: 

  • funkcija ECO omogoča segrevanje sanitarne vode s povečano energetsko učinkovitostjo
  • pri daljši odsotnosti od doma, enostavno pritisnete tipko z narisanim kovčkom in toplotna črpalka se programira tako, da minimalno ogreva samo radiatorje ali talno ogrevanje, brez ogrevanja sanitarne vode.
  • 2,2 kvadratna metra velika površina vgrajenega izmenjevalca v rezervoarju omogoča zelo učinkovito ogrevanje prostorov in hitrejšo pripravo tople sanitarne vode.

Kaj naredi Mitsubishi toplotne črpalke izjemne:

Kot edina blagovna znamka, je dobia polnih pet zvezdic za tiho delovanje v letu 2012 za toplotne črpalke Survey, Mitsubishi Electric proizvaja tudi druge tihe toplotne črpalke Classic GE serije, ki so ena najtišjih na trgu, saj se začne zvok na samo 19dBA v zaprtih prostorih. Tišina je prednost za Mitsubishi toplotne črpalke, saj je pomembno ne le raven udobja, ampak tudi vaše zdravje, zato se trudijo zagotoviti, ki so toplotne črpalke tihe pri vseh hitrostih ventilatorja in celotnem območju delovanja.

Najboljše so se obnesle v hladnih razmerah

Sposobnost toplotne črpalke za učinkovito delo pri nizkih temperaturah ni pomembno le na območjih, kjer temperatura pade pod nič stopinj. Dobro uspešnost toplotne črpalke pri nizkih temperaturah je bistvenega pomena v vseh zimskih razmerah. Mitsubishi tehnologija omogoča da ima toplotna črpalka večjo učinkovitost v področjih z visoko vlažnostjo in na visoki nadmorski višini.

Zavzema se za energetsko učinkovitost

Mitsubishi Electric ima z oznako ENERGY STAR. Celoten Mitsubishi Electric paleta eno-delnih visokih toplotnih črpalk dosega oznako Energy Star. Kakovostna toplotna črpalka lahko zagotovi do štiri in pol krat količina toplote za enako ceno kot teče porabi običajen električni grelec.

 
Toplotne črpalke zrak/voda
Toplotna črpalka zemlja/voda - kolektorji
Toplotna črpalka zemlja/voda - geo/zemeljska sonda
Toplotne črpalke voda/voda

NAJKONKURENČNEJŠI PONUDNIKI TOPLOTNIH ČRPALK - KONTAKTNI OBRAZEC:

kontakt toplotne črpalke

NAJUGODNEJŠI PONUDNIKI - TOPLOTNE ČRPALKE